a x l

avatar
Şaka gibi Köhn'ü tek bir hatasından dolayı silip attı taraftar ya. Bence gayet iyi bek, genç değil ama gelişime hala açık.
avatar
iki savunma bekiyle de olmaz.Dediğine katılıyorum ama Köhn'ün arkası işleyebilen için bir maden niteliğinde.Bence defolarını kapatıcak bir sistemde gayet iş yapar. Sivasspor maçında Barış'ın içe devrilip Köhn'ün demarke kaldığı çok pozisyon vardı o maçta asist yapaması mucizevi bir şey.Fakat Oğuz Aydın gibi biri olunca da götünden solduruyorlar Köhn'e.
avatar
unutmayın ki büyük takımlar aldığı kupalarla, küçük takımlar kazandığı maçlarla övünürler. Forza Gala💛❤️
avatar
O kadar hantal, yavaş, atletik olmayan, yaşlı bir kadro vardı ki sahada geçen yılın yanından bile geçemezdi zaten. O kadar büyük bir yapılanmaya gitmemiz lazım ki.
avatar
fener derbiye hazırlanmış, gs şenliklere kutlamalara hazırlanmış... Beraberliğe oynadığımız hangi maçı kazanmışız geçmişte. Çıkacaksın oynunu oynayacaksın, oyun sisteminden taviz vermeyeceksin istersen 5 tane ye. Maçtan önce rakip takımı küçümsersen, rehavete kapılırsan sonuç böyle olur.
avatar
Kerem Aktürkoğlu, Berkan, Abdülkerim, Sanchez, Günay, Zaha, Sanchez, Tete, Torreira bunlara ne kadar sıçarsa sıçsın asla laf etmeyeceğim. Takımı savunanlar ve dünden beri konuşanlar listesi. Özellikle Kerem. Sonuna kadar arkasındayım bu saatten sonra.
avatar
O maça bende gidecektim fakat yurt dışı vatandaşı olduğum için pandemi yüzünden passoligde bazı problemler vardı ve gidememiştim ama iyi ki gidememişim aq çıldırırdım yoksa.
avatar
Biz bir daha kareografi yapmayalım. Ne zaman yapsak güme gidiyor. Bu hadi neyse, şampiyon oluruz işe yarar ama o Squid Game’li olan üzmüştü. O maç stadda kareografinin olduğu kale arkasındaydım bir de amk.
avatar
Tebrik ederim iyi oynadınız ve bize de top oynatmadınız hak ettiniz.
avatar
Icardi haric dediklerine katiliyorum, Icardi iki sezondur bizi belinde tasiyor. Yönetim adama zirt birt tatil veriyor, sakatlandi 3 ay boyunca sakat hali ile oynadi buna ragmen istatistikleri alt ust etti.
avatar
Fiziksel olarak ezilmesinin sebebi dedigim gibi yönetimin adama zirt birt tatil vermesi, yaz kampini bile kacirmisti. Hatirlarsan sezona fazla kilolari ile baslamisti.
avatar
Futbolcuların bence fazla suçu yok. Diğerleri hadi neyse de özellikle Icardi'nin bence suçu yok. En büyük sorumlu bu maçta Okan Hoca.
avatar
Okan Buruk zaten ayrı bir konu ama ben bu kadar fiziksel olarak berbat Galatasaray görmedim 10 kişiye kaybetmenin en büyük sebebidir fizikaliten ve biz sınıfta kaldık.İcardi'nin yarı maaşını alan Bats bugün perişan etti.
avatar
Geçen hafta “galibiyet çok da önemli değildi, yine bir şekilde puan alırız” demiştim ama Berkan o golü atmasa iş bitmişti.
avatar
That performance was disgraceful The players didn’t want it
avatar
Well also okan to blame. Appearantly he couldnt motivate them.
avatar
Kerem Demirbay-Torreira-Mertens üçlüsünün iki kişilik merkeze üstünlük kuramaması ciddi mi amk.Torreira bile artık sallanıyor.Sezon sonu üç bölgeyde transfer lazım.Özellikle Demirbay bari idare et o mevkiyi amk aylardır sıça sıça oynuyor.
avatar
Aktürkoğlu + Berkan şart
avatar
Sağlık olsun. Şampiyonluğu fazla etkilemeyecek ama Fener’i her zaman yeneceksin. On kişi Fener resmen bize futbol dersi verdi, Konya’ya karşı dikkatli olmak lazım. (Mert Hakan mutlu uyuyacak bu gece amk)
avatar
berbat bir hoca performansı,berbat bir hakem performansı,berbat oyuncu performansları,berbat bir Galatasaray.Yenilen boktan bir gol,ha tabi bakmayın yenilen golün boktan olmasına 10 kişi fenere ezildiğimizi değiştirmiyor.Umarım kulübe kepenk vururuz.
avatar
Okan Hocam bizi buralara kadar getirdin, keşke sadece şu maça azcık önem verseydin be… Şu Feneri her şekilde yenerdik. Tamam şampiyonluğu fazla etkilemeyebilir ama Fenerbahçe’yi yenmek ayrı bir onurdur.
avatar
bu Torreira'nın kendini atıyor diyip ağlayan insanlara ayar oluyorum amına koyayım ya ne aptal insanlar var gerçekten.
avatar
kendi takımında olsaydı "dostum bu adam çok zeki" demezse ne olayım ya.
avatar
senin için demiyorum bu arada. yani şu maçtan sonra şampiyonluk benim çok umrumda değil
avatar
ya sikerim şampiyonluğunu, şu marabaya kendi evinde kaybediyosun siktir olup git amk
avatar
Genel olarak katılıyoruma ama barış'ın fiziğinden dolayı hep bi fayda ihtimali vardı. Kazımcan'da fizik yok ama genç (sayılır) 21.
avatar
hahaha sanmıyorum ama inşallah.
avatar
Haklısın tabi ama her fırsatı tepen bir oyuncuyu takımda tutmamız mantıksız. Ankaragücünde bile oynayacak seviyede değilse Floryanın kapısının önünden bile geçmemesi gerekiyor.
avatar
sanmam ya Ziyech zaten bir risk Zaniolo'nun neredeyse son 3 senesi yok.Ayrıca şimdi yine sakatlanmış şampiyonayı kaçırıyormuş,Aston almaz bu saatten sonra naparız bilmiyorum.Zaniolo-Ziyech rotasyonu zerre güven vermiyor bence ama bilemedim. Özellikle Ziyech ah ah Mertens,Kerem Aktürkoğlu,Tete,Zaha,Kaan Ayhan ve niceleri Sivasspor,Kayserispor,Gaziantepspor maçlarında götümüzü kurtarırken Ziyech illa gidiceğim dediği milli takımda sakatlanmış,evinde uyuyor zıbarıyordu.Ona olan nefretim dinmeyecek gibi.Hem zaten güvenilmez olmasını geç sakatlık sorunuda var,bir kişi eksik oynattığına gelmek bile istemiyorum.Bence gelecek sezonun kumarını şimdiden yaptık.
avatar
Erden Timur devam mı tamam mı derken takımdan tut camiaya kadar herkes dağıldı.Haftaya siz söyleyin 6 ben söylim 19 bu civarları bir şey yeriz.Ha kareografi falan yaparsak bu tahmin iki katına çıkar.Haftaya Fenerbahçe'nin bizi kevgire çevireceği bir maç bekliyorum.Bu moral,motivasyon ile Konya maçında da 90+ Ndao'nun forma çıkartmalı golünüde görüp şampiyonluğu kaptırırız.Okan Buruk içinde daha kötüsü olamazdı sen kalk 17/17 yap gel Fenerbahçe'den fark ye.Astrolog Bla bla'nın ısrarla tekrar eden kartlarına hiç gelmek bile istemiyorum.Çok yazık oldu çok..
avatar
Rüyamda 5 yedik.
avatar
Astrolog diyo aq fkgkfjrkgkfjfjfjjfd amk tüm iş yorgunluğum geçti bu yazıyı okuduktan sonra
avatar
https://s3a.sofifa.net/5406ebe3f1e85ae22c8e3909de0a1547985dad9e.png Bu vatandaşlar seneye ne yapılmalı sizce?
avatar
Kazımcan kalabilir Berkay Yılmaz-Köhn-Kazımcan rotasyonu yaparız Emin Bayram Brighton yolcusu... Yusuf Demir türk statüsünde oynuyorsa kalsın. Halil Dervişoğlu gibi loser embesili bu takımda görmek istemiyorum.Şampiyonluk alametiydi bunu göndermek. Ross 23 yaşına geldi sanmam iyi döneceğini o yüzden satış payıyla postalanabilir. Cica... Rumen Barella'm bana kalırsa seneye banko 11 oynatmak lazım ama işte. Yunus Akgün bizde kalmaz Leicester kapar onu hocası memnunmuş. Zaniolo asla beğenmedim iki baxaktan bağları koparmış vurdumduymaz biri.Workrate düşük/düşük olan birisi,asla takımda kalmamalı. Batuhan yorumsuz. Taylan üçüncü dördüncü seçenek olucağını kabul ediyorsa kalmalı. Dubois aslında kalması hiç fena olmaz ama çok ağırlaşmış asla bir sene veya iki sene olan hızı ile alakası yok.(FIFA ratingine göre konuşuyorum) Van Aanholt'un pek bizimle bağı yok sözleşmesi bitiyor zaten.Redmond hesabı son senesi kalan adamı kiraladık işte.Onun ne yapıcağı bizim elimizde değil bence.
avatar
Büyük GS'li Ali Koç
avatar
sadece Gsliler upvote atmis :D
avatar
😂 ALI KOC BASKAN CIMBOM SAMPIYON
avatar
barbell https://s3a.sofifa.net/5276419797869d13f6267686446a16994ec22267.png
avatar
Barbell'in upvote attığını görünce bir kahkaha patlattım ne yalan söyliyim :D
avatar
dear fenerbahçe fans as you all know unfortunately we have only two options and i wanna ask you : - upvote for ali koç - downvote for aziz yıldırım
avatar
Okan Buruk bence sert biri. Zaha kendisini takımdan ve hocadan büyük sandığı için Ocak ayından beri sadece 1 defa 11 başladı. Okan'da evlatçılık ve acıma duygusu yok. Bunu ben aldım ve iyi performans verene kadar oynatacağım demiyor. Bence Fatih Terim'den kendisini ayıran en önemli özellik bu. Fatih hoca kendisinin aldırtmış olduğu ve yüksek maliyeti olan bir oyuncuyu iyi dedirtene kadar oynatıyordu.
avatar
çok hızlı resetlemişler yine kafayı
avatar
https://s3a.sofifa.net/4a3bef1a5c54462f88ce853dab90b7ba9641d656.jpg https://s3a.sofifa.net/7ebfa7ec8914f0c93abe5cfba30254b11203215c.jpg
avatar
https://s3a.sofifa.net/dfd5371e54c157dd0d26d4fed8842c3bc35b5c38.jpg @a x l seneye hayalin gerçek olacak galiba :D
avatar
https://s3a.sofifa.net/732e245758b992521e944d8bb9b4105c76a1ca0b.gif
avatar
https://s3a.sofifa.net/732e245758b992521e944d8bb9b4105c76a1ca0b.gif
avatar
Olm bu nasil bi tarikat amk
avatar
Abi herif fenerbahceden bu konulara nasil gecti aq? Nasil bir kafa? Heralde dikkat bozuklugu var garibanin
avatar
21-22 sezonu ne güzeldi la.Avrupa'da inanılmaz bir ilerleme,şanssız bir kura ve berbat bir lig performansı.Özellikle ikinci devreden sonra Fatih Terim'in gidişiyle birkaç oyuncu dışında neredeyse herkese söverdim.Ah ah bazen öyle içimi boşaltmak istiyorum.En son Kasımpaşa maçında Carlos Vinicius'a sövmüştüm,pezevenk boş kaleye yuvarlayacağı topu kontrol edip 5 dakikada vurdu amk.
avatar
Fenerbahçe U19 2-4 Galatasaray U19 Kadir Subaşı Berat Yılmaz Yalın Dilek (2) Galatasaray finish 3rd in this U19 league season
avatar
(I wish he gave me shots too) sdlkfasdmfklasdkfasd
avatar
Biz onu taklit ediyoruz ya, o da bizi taklit etmeye çalışıyor ama becerememiş yine Halil Mahonece yazmış.
avatar
Bu iyice deliye bağladı amk https://s3a.sofifa.net/92bceaf299fb72d8b63110fd886fde0b92b2d9c6.jpg
avatar
hasssss bu dogrumu lan hahahahahah
avatar
🤣Hahahah Yozgat diye götümden atmıştım, tutturmuşum demek ki (66 başka bir şeyi temsil etmiyorsa tabi)
avatar
Bakın neler fark ettim: Adam hep kız resimleri paylaşmış Pinterest’te. Peki bu ne: https://s3a.sofifa.net/f5d74e649ce694d4c7d8ab3c9a8814bc0ec42155.jpg Bir de isminin sonuna 66 yazmış. Bu da mı tesadüf: https://s3a.sofifa.net/a58fdc318431dffde91cce3a7a48c2652babf080.jpg
avatar
Bunlar benim eski sevgililerim, hepsiyle internetten tanıştım. Demek ki benden sonra Halil’e gitmişler, adam karizmatik.
avatar
End of the season ratings imo: Victor Nelsson: 78/81 performance beyond expectations. Davinson Sanchez: 79/80 didn’t get many chance last weeks but we all know how can he play. Barış Alper: 76/82 close second best man of the season imo. Mertens: 81/81 man of the season imo. Icardi: 82/82 love of my life Zaha: 80/80 I actually like him. Not bad but his style doesn’t fit with our team. Vinicius: 73/73 I like his energy but plays like he forgot about football. Ndombele: 76/77 performance below expectations. Aurier: 77/77 played one match. I couldn’t watch him. Everybody said not good enough and he didn’t play for a long time that’s why I thought he could have a downgrade. Berkan: 70/72 and no. This upgrade is not because he scored yesterday. It’s because even he’s not a really good player, he loves our team and tries a lot. Definitely better sub than oliveira or ndombele. 69 is too low for a rating.
avatar
By the way only reply to me on the weekends. During the weekdays my social media team manages my Sofifa account
avatar
https://s3a.sofifa.net/22dd165fe316e0c36e692fd2d8faf6bcc09c41f4.jpg https://s3a.sofifa.net/7157a27b110bf295dd2477e80d1bfa94220fc672.jpg We didn’t forget the abuse from Djiku and Oosterwolde. 6.more.days. We coming😄