Yeahman

avatar
Aynen knk kendi evinizde bize karşı isabetli sutunuz yok
avatar
This is not the Arda Güler page 🤨
avatar
No LB signings we have Ferdi what was the point of signing Emre Mor and Bruma if Ferdi is gonna play winger 😂
avatar
Did he make his team champ? No. Why the upgrade? Cuz fan money.
avatar
58/75
avatar
When I said you were gonna be the bitch of the group you didn't believe me... Look at you guys now...
avatar
Give me 15 downvotes
avatar
Why is this dumbfuck trending?
avatar
Like many Westerners, he was misled and misled by those stupid Western media and had a lot of wrong and ridiculous understandings about China. Westerners often advocate freedom, but ironically, their government media do not give people such an environment. Instead, they use many means to bind and close them. I suggest that Westerners come to China more and have a look at what the real China is like.
avatar
71 downvote ha
avatar
Upvote for Israel
avatar
Ne dediysek o oldu federasyon devrede gerçekten bu rezilliklerle türk futbolu izlenmiyor.
avatar
Beyinsiz herif bi bok bilmiyosan boş boş konuşma, Etienne başkanı röportaja çıktı bu adamlarda iş ahlakı yok dedi komisyon istiyolar dedi birsürü laf etti. Bu yüzden Zamalek açıklama yaptı para hiçbişeyden üstün değildir kulübümüzün onurunu kirletemeyiz diye adamlara satmadılar. Ama Mohamed ayrılmak istiyodu o yüzden son teklif bize verdiler.
avatar
tf r u talking about.
avatar
71/71 sound more fine to me.
avatar
Dream only 1 downgrade, that's a joke. It had to be at least 3
avatar
he came to fenerbahce to watch Besiktas' champion this season.
avatar
👎🏽 Bad team.
avatar
Kebab 62/62
avatar
https://www.youtube.com/watch?v=pVqEWiY5R2s Tabi futbolun bu hanzoyu iki yıl önce bıraktığından bir haber vebalı gibi kadro dışı kalmış hala twitterdan ergenciklere hoş görünmek için yayın kasıyor. Sevgili Mourinho'nun soktuğu lafın Türkçe izahatı şu '' Kim siker la o malı'' diyor ... Bu kısımsa MÖöö'nün kendi kitabından bir bölümdür bana ait değildir. Kral Mou, bu şabana soyunma odasında verip veriştiriyor köpek çekiyor bu ibişte yüzünü elleriyle liseli kızlar gibi kapatıp zırlayınca o meşhur tiradı atıyor... ''Sana bir şey diyeyim mi Mesut?' diyor Mourinho, sesini yine herkesin duyabilecegi sekilde yükselterek. 'Ağla hadi! Zırla bakalım! Bebeksin sen. Duşa git. Sana ihtiyacımız yok.' Yavaşça yerimden kalkıyorum, kramponlarımı çıkarıyorum, havlumu alıyorum. Arkamdan son bir kıskırtıcı laf daha savuruyor. 'Sen Zinédine Zidane degilsin. Asla! Hiçbir zaman! Sen onun yanına bile yaklaşamazsın.' Boğazım düğümleniyor. Bu son sözleri kalbime bıçak gibi saplanıyor." Ah be Mourinho büyük adammışsın vesselam ileriyi görmek bu olsa gerek. Şimdi tam yerini buluyor işte ağlak fenerlilerin zırlak çocuğu olacak.
avatar
Siktimin salağı otel odasında kokoyu arkadan almak suretiyle firavun gibi iki dizinin üstünde geberen senin tribün liderin amın çocuğu önce öğrenin sonra konuşun paint mağduru bebeler.
avatar
Beyinsiz moron yukarı kafanı kaldır bir bak taze gelinin sike sarıldığı gibi yarağıma sarılıp abi beni siiiiik diye yalvaran kimmiş kim kime sataşmış kaşınmış.A.q ergeninde 31 çekmekten beyin hücresi kalmamış daha okuduğunu algılamaktan anlamaktan aciz amın çocuğu birde götünün bokuyla freudluk satıyor aç köpek.
avatar
He had guys like Aubameyang in Arsenal. It'll be interesting to see him play with braindead Fenerbahce players 😳
avatar
he is just a stupid joker who like rumor about other's country
avatar
Götünü öz sermaye gören yurdum ergeninin cahilane cesareti bu.Cahil davar oğlu davar önce tuttuğun takım hakkında bilgi sahibi ol sonra konuş kodumun milenyum sıpası seni.
avatar
Salak saldırıyor demeyeceksin benim gibi hafif meşrep oynak renklileri kıyıda köşede sıkıştırıp sikiyor gırtlağımıza kadar sokuyor söyleyecek söz bulamayınca da çenileyerek kuyruğumu bacaklarımın arasına alıp gereksiz ses çıkarıyorum diyeceksin.Bu işler öyle nick değiştirip farklı konseptlerde kendini düdükletmeye benzemez.
avatar
Ben senin gibi cahil renkli nonoşlardan çok gördüm ama sıkışınca göt dönen ibnelerden çok var bu memleket de kodumun ibişi.
avatar
Vizyonsuz pezevenk ne işin var olum senin sikindirik bir çöplükte salak.Şeffaf ali kuşbaz azizden 4 milyar borçla devraldığı kulübü bu hamleyle 7 milyarlık borca soktu o van pörsüğü aldı kaçtı gitti bu nereye kaçacak bakalım. Bu salak oğlanın babası milyarder olmasa ekmeğe muhtaç olurdu bu kafayla.3 yılda aldığı çere çöpe bir bak alıyor 6 ay sonra göndermeye çalışıyor. İki çift sözümde arsenala eğer bu malı bedava gönderirseniz sizin de beyninize sokayım 50m euro bayıl yıllık 20m eurodan fazla maliyeti olsun özellikle son iki sene de adam akıllı top bile oynamasın sonra da bedava ayrılsın.Eğer bu kerizliği yaparsanız sizden daha da bir bok olmaz premier ligde.
avatar
You deserve it
avatar
One of the most overrated players of the last decade.
avatar
I'm glad that Arsenal stopped using him, he deserves it.
avatar
I really hope he’ll go to Fener. Another thing I can laugh at when they fail to win the league for the 7th year straight.
avatar
How did Lazio pay 20m for this bum? lmaooo
avatar
goodbye racist
avatar
Şeffaf alinin yeni dümeni de bu güzel tezgah yersen.Bu şikeciler hiç akıllanmaz ondan sonra da tiyatro çeviriyorlar biz şike yapmadık diye oda tutmazsa f tipi ceza evlerinde karı gibi ağlıyorlar yaptımsa fb için yaptım diyerek.Bıraksak 12 gol 5 asist yapmış piyasası en kötü 2m euro olan adamı bedavaya aldık diye masal anlatacaklar.La bırakın şu şaklabanlıkları artık dürüst olun dürüst kimse yemiyor bu numaraları.Bakalım sarayı kullanıp limitinizi nasıl al takke ver külahla uyduracaksınız kılıfına gerçi yüzünüz utanmaz sizin yabancı sınırı varken de ne kadar brezilyalı varsa türk yapmış tiplersiniz.
avatar
Şuraya populist insanlar gibi Ingilizce yorum yazmayin. Yabancilar buralari okumuyor merak etmeyib okusalar bile kulturunuze saygi gosterin biraz
avatar
R A C I S T
avatar
goooool novak atti trabzon 3-1 öne gecti
avatar
How's this racist fuck still relevant?? Deserved red!